​Et ordentlig lovpligtigt stillads

​I de senere år ses det oftere og oftere at tagrenovering udføres med stilladsoverdækning altså en overdækning der går henover huset således at der kan arbejdes uanset vejret. 

Dette har vi i Lamo Byg også kun gode erfaringer med, det sikrer et rigtig godt arbejdsmiljø til glæde for håndværkerne men også for bygherre, der på denne har langt nemmere ved at følge byggeriet når taget ikke er lukket til med presseninger.

Herudover er der en masse andre fordele i forhold til tidsplaner men også til selve byggeriet:

  • Der er med stilladsoverdækning ingen undskyldinger for at byggeriet ikke kan afleveres iflg. den aftalte tidsplan, da vind og vejr ikke spiler en rolle for arbejdets udførsel, og det er oftest netop dette der får tidsplanerne til at skride, til gene for både bygherre og håndværkere.

  • En overdækning giver for håndværkerene et langt bedre arbejdsmiljø og som bekendt har et godt arbejdsmiljø det med at give de bedste resultater. Man kan give sig god tid, til omhyggeligt arbejdet på den åbne tagflade når ikke man har sorte skyer hængene over hoved. Risikoen for vandskader er holdt på et absolut minimum, ligeledes er risikoen for at få indbygget byggefugt i form af halvvåde materialer mm. Også undgået.

Følg os på Facebook:

Vores vision

Lamo Byg Aps har en vision om at være den bedste samarbejdspartner for vores kunder.

​Vi er en erfaren tømrervirksomhed, med en effektiv entreprisestyring, der leverer flot godt solidt arbejde.

​Lidt om...

Herunder kan du finde nyttig information om bl.a. de forskellige tagtyper vi arbejder med: